close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

brochure
brochure

Sådan er IMPROVIFY anderledes end andre konferencer (hint: USA!)

IMPROVIFY 2020 opstod ud fra et ønske om at komme med nogle andre speakers - nogle, man ikke altid har chance for at opleve her i Danmark. Det er også her, at IMPROVIFY adskiller sig mest fra de andre konferencer

Mandag den 9. december åbner vi for salget af Early Bird-billetter til IMPROVIFY 2020 - Vores forsøg på at lave Nordens bedste konference for Shopify-shops.

Vi ved, at der også er mange andre konferencer på dansk jord - herunder FDIHs Ehandelsdag, Ehandelsdagen i Skive, E-commerce Power Day i Aarhus og mange flere.

Det er alle gode konferencer, og vi anbefaler, at du deltager i alle, du kan.

IMPROVIFY 2020 opstod ud fra et ønske om at komme med nogle andre speakers - nogle, man ikke altid har chance for at opleve her i Danmark. Det er også her, at IMPROVIFY adskiller sig mest fra de andre konferencer.

Vi er gode i Danmark. Men hvis vi skal blive ved med at slås helt fremme i toppen af det globale e-commerce marked, så har vi også brug for input udefra.

Derfor har det for os været en prioritet fra starten af at flyve de bedste oplægsholdere ind fra hele verden og ikke "blot" Danmark - simpelthen fordi at der kommer et andet perspektiv med, når du taler e-commerce for 300 millioner amerikanere eller 1 milliard indere!

Vi glæder os til snart at afsløre det fulde lineup.

Der er 200 billetter til dagen, og mere end 10 % er forud-solgt.

...
latest post