close x
download

Brochure

Enter Your Info Below And We Will Send
You The Brochure To Your Inbox!

Thank you!
Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form

speaker

OLIVIA STOKHOLM

Project Manager - Obsidian Digital

Olivia er ansat som Project Manager hos Obsidian Digital. Hun har knap 10 års erhvervserfaring indenfor Search og digital marketing.

Som Project Manager i Obsidian arbejder Olivia primært med komplekse kunder, større virksomheder og tekniske setup-ups samt projekter på tværs af alle brancher.

Ved at arbejde på tværs af forskellige virksomheder og brancher – alt fra international B2B, eCommerce, B2C, Fintech, IT, medicinalindustrien og flere år på det finansielle marked som in-house ressource, – har Olivia opbygget en solid forståelse for at opnå en skaleret vækst og bundlinje hos den enkelte virksomhed ved at planlægge og eksekvere på digitale kanaler med et strategisk fokus.

Oplægstitel: 

SEO for Shopify Shops 2020

Kort beskrivelse af oplæg: 

Google Ads og Facebook Ads er hurtige vækstkanaler, men de stiger i pris. Det gør SEO ikke.

Hvis du først ligger #1, så sender Google en lind strøm af vel-konverterende brugere lige ind i favnen på dig.

Spørgsmålet er bare: Hvordan får du den eftertragtede #1-plads?I oplægget fortæller Olivia Stokholm om hvordan du skal arbejde med SEO på din Shopify Shop i 2020.

Det er et meget praktisk orienteret indlæg, hvor du bliver klogere på SEO til Shopify herunder indhold, teknik, structured markup og hastighedsoptimering - i 2020 er det hvert sekund der tæller.

TILMELD DIG HER